Menu

Közösségi Ház

Közösségi házunkban szeretettel várjuk programjainkon, rendezvényeinken.

Ez a helyszíne a minden hétfőn 18 óra 30 perckor kezdődő pinpongozásnak, (bárki részt vehet rajta), a csütörtöki 18 órakor kezdődő pinpongozásnak,  és utána 19 ó 30 kor kezdődő társas táncnak. Minden hónap első szerdáján 9 órától 12 óráig az idősek klubja működik.

2019.március 5. 18 óra Földrajzóra a Szentföldről előadó Matos Gábor

2019.február 12. 18 óra Beszélgetés imáról,Istenkapcsolatról  Tóth Tamás atyával

2019.január 29. 18 óra A Bibliában található növények előadó Vagyóczki Istvénné Zsuzsa

2019.január 26. 17 óra Tácház a Galiba zenekarral:

Nyomtatott

Őszi  Programok

’és az emberek lássák és jöjjenek, és azt mondják: „A közöttetek élő szeretet vonzott ide bennünket’’

Folytatni szeretnénk a nyáron elkezdett közösség építő programjainkat.

2018. október 27. (Szombat) 14 és 18 óra között szalonnasütés a Közösségi Ház udvarán. Most is csak azt hozd magaddal amit a nyári alkalommal hoztál. (nyárs,kés,villa,tányér (most szúnyogriasztó nem kell). A nyáron hozott sütemények is finomak voltak, most is megismételheted. Mi adjuk sütéshez valókat, gyerekeknek üdítőt. A felnőttek elhozhatják kedvenc italukat.

Ha esik  az eső akkor is megtartjuk a programot, csak a féltető alatt fogunk  grillezni.

 

A Maroshegyi esték beszélgetős, előadásos sorozatát Bognár Péter és Matos Gábor házigazda éveken keresztül szervezte, most folytatják. A rendezvények a Közösségi házban, általában 18 órakor kezdődnek és egy órásak lesznek.

2018.november 6-án (kedd) 18 órakor  Tóth Tamás atya lesz a vendégük. Tamás atya egy órában bemutatkozik .

2018.december 4-én (kedd) 18 órakor  templomunkról, plébániánkról és közösségi házunk  építéséről, majd az itt történt eseményekről készült képek alapján Bognár Péter megidézi a múltat. (képek, videók,kis történetek). Ha valakinek otthon vannak régi fényképei és kölcsön adja őket, akkor másolatokat készítünk róluk az utókor számára.( Péternél lehet leadni az órás boltjában.)

 

Tóth Tamás plébános:„Arra vágyom, (…) hogy együtt álmodjunk egy olyan egyházról, amelyet szenvedélye spiritualitás, szeretetteljes külső és belső kapcsolatok, inspirált istentiszteletek, lelkes keresztyén életforma, és magasan motivált gyülekezeti tagok jellemeznek. Olyan egyházról, amely nyitott és autentikus, amelyben szívélyesség és lelkesedés uralkodik, amely sokszínű és életvidám, és amelynek a tagjai elsőrangú munkát folytatnak Isten dicsőítésére és a rájuk bízott emberek javára, úgy, hogy mindez kisugározzon a gyülekezeten kívülre is, és az emberek lássák és jöjjenek, és azt mondják: „A közöttetek élő szeretet vonzott ide bennünket.” K. Douglass: Az új reformáció – 96 tétel az egyház jövőjéről.


Rendezvényeinken fotó és videó felvételek készülnek amelyeket közzéteszünk web- illetve facebook oldalunkon! Az eseményeken való részvétellel önök automatikusan elfogadják ezt!