Menu

Plébánia


HIRDETMÉNY  (a mise végén felolvasott tájékoztató)

Április 21 húsvét vasárnap 11 órás mise után a templomkertben nyuszi tojás keresés.

Április 27-én a Prohászka Porta szeretettel vár minden érdeklődőt egy újabb, ezúttal tavaszi kirándulásra a Sóstóra, aminek most kifejezetten néhány védett orchidea faj élőhelyének a felkeresése lesz a fő célja. A túrát várhatóan két természetvédelmi szakember segítségével Kiss Gábor fogja vezetni. A sétaút során eddig közösen még nem érintett védett területeket keresünk majd fel és számos érdekes természeti és történeti emlékkel fogunk megismerkedni. Találkozás: a maroshegyi közösségi ház mellett, 10:00-kor. ( A közösségi házat kinyitjuk, tea, pogácsa.)

A sétaút hossza és időtartama valamivel hosszabb lesz a télinél.

Szeretettel várunk majd minden érdeklődőt!

Május 4 -én (szombat )18 órától Közösségi házban gyermek táncház, majd 19 órától felnőtt, kísér a Galiba zenekar, táncokat tanítja Kis Gábor néptánc pedagógus. (belépés ingyenes)

Május 11. (szombat) szalonnasütés a Közösségi ház udvarán 15 órától 19 óráig , a szalonnát és a kenyeret mi a jó hangulatot Ti biztosítjátok.

Május 24. (péntek) Közösségi házban 18 órától Vers mondó est (téma: templom és találkozások)

Június 8. 18 óra a templomban Házaspárbaj orgonán és fuvolán, közreműködik Hajnal Erzsébet fuvolán és Balázs Csaba orgonán. (ingyenes)

 Ha kérdésed, ötleted van, OSZD MEG velünk, elérhetsz minket

emailben: plebania@szentkristoftemplom.hu vagy

telefonon: Jancsó Ferenc  06 30 919-6697 és

Horosz Gergő   06 30 919-6153

(vedd figyelembe, hogy napközben dolgozunk), vagy személyesen mise után vagy bármikor .

 

Rendezvényeinken fotó és videó felvételek készülnek amelyeket közzéteszünk web- illetve facebook oldalunkon! Az eseményeken való részvétellel önök automatikusan elfogadják ezt!